Bílková bábovka 2
Zbyly nám bílky z výroby těstovin, takže došlo na tuhle nadýchanou BÍLKOVOU BÁBOVKU. Tady je RECEPT. 320 g bílků (asi 8 až 10 bílků) vyšlehejte do tuha se špetkou soli a lžičkou citronové šťávy. Do vyšlehaných bílků postupně vmíchejte 160 g polohrubé mouky s jedním práškem do pečiva a 100 g krystal cukru. Ještě přidejte 100 g rozpuštěného zchladlého másla. Na konec přidejte 100 g hořké čokolády na kousky, můžete dát rozinky a třeba i pár oříšků. Vše promíchejte a vlijte do vymazané a kokosem vysypané formy. Pečte v předehřáté troubě na 170 stupňů přibližně 45 minut. Pokud na závěr pečení vytáhnete zapíchnutou špejli suchou, je hotovo.