Nejsnadnější koláč s jahodami a rebarborou

pic

NEJSNADNĚJŠÍ KOLÁČ, tohle je varianta s jahodami a rebarborou. Na tenhle koláč používám různé sezónní ovoce, ale pokud máte jahody a rebarboru, použijte je.Tahle kombinace kyselé rebarbory a jahod je dokonalá. A navíc budete mít pečeno raz dva, jen vše zamícháte. Předehřejte troubu na 170 stupňů. Smíchejte tři hrnky polohrubé mouky, jeden prášek do pečiva, jeden hrnek krupicového cukru, přidejte jedno celé změklé máslo a prsty udělejte drobenku. Hrnek drobenky odeberte a do zbytku přimíchejte dvě vejce a jeden hrnek mléka. Nakrájejte si 250 g oloupané rebarbory na malé kousky a promíchejte v míse s 200 g moučkového cukru. Přimíchejte 700 g nakrájených jahod a dobře promíchejte. Na plech s pečícím papírem vlijte těsto, na něj dejte směs jahod a rebarbory (tekutinu, kterou rebarbora pustí nepoužívejte) a posypte drobenkou. Pečte v troubě 30-40 minut. A je hotovo! :-) Znáte snadnější pečení?