Buchta s karamelovým krémem

pic

BUCHTA S KARAMELOVÝM KRÉMEM. Tuhle buchtu si vyškemraly naše holky, moc jim chutnala u kamarádky, a tak jsem si řekla o recept. Je na velký plech, je jí dost a kdo má rád krémové koláče, bude nadšen. Na spodní korpus jednoduše smíchejte 1 vejce, 80 g moučkového cukru, jedno deci oleje, 1 prášek do pečiva, čtvrt litru mléka, 2 lžíce kakaa a 300 g hladké mouky. Dejte péct na plech s pečícím papírem na 190 stupňů . Vyndejte, až vytáhnete z těsta zapíchnutou špejli suchou. Nechte zchladnout. Na krém na těsto uvařte v půl litru mléka 2 vanilkové pudinky s 2 vanilkovými cukry. Pudink nechte vychladnout a potom ho vyšlehejte se 70 g moučkového cukru a 150 g změklého másla. Pudinkový krém natřete na vychladlou kakaovou buchtu. Teď pudinkový krém poklaďte světlými obdélníkovými Be-be sušenkami. Já jsem potřebovala jedno balení a kousek. Na závěr si připravte karamelový krém. Vyšlehejte karamelové Salko s jedním změklým máslem. Rozetřete karamelový krém na sušenky. Na závěr by měla přijít čokoláda. Já bohužel nevím jak rozetřít rozehřátou čokoládu na máslový krém , aby se krém nezačal roztékat. Takže výsledek není krásná hladká čokoládová poleva.. Po poradě s autorkou receptu doporučuji buchtu postrouhat 100 hořké čokolády nebo buchtu jen pocákat rozpuštěnou čokoládou. Nechte rozležet do druhého dne. Buchta je nejlepší podávat při pokojové teplotě, když krémy trochu změknou. Tak se do toho dejte!